Açıklanan Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir? Hakkında 5 Kolay Gerçekler
Açıklanan Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) Nedir? Hakkında 5 Kolay Gerçekler
Blog Article
Ruhsat, mevhibe levhası ve zaruri vesair belgeleri sisteme yükleyerek taşıt bilgilerinizi tamamlayın.
Pompalara bağlamlı olan bu ödeme kayıt cihazları yardımıyla araçların plaka bilgilerinin elle girişleri engellenmiş olur. Böylelikle tüm bilgiler kendiliğinden olarak girilir. Yeni Taşıt Teşhisma sistemi ile elle plaka girişi teamüllemi ve zorunluluğu külliyen ortadan kalmış olur.
Kiralık ve İşletmeye Dahil Taşıtlar:İşletmeler tarafından kiralanan veya iş üzere kullanılan vesaitın en geç 31 Geçenek 2024 geçmişine kadar sisteme kaydedilmesi gerekmektedir.
Böylelikle sorunletmeler hem operasyonel verimliliğini artırır hem de yakacak maliyetlerini yoklama altında tutar. Bunun katı rabıta sistemin sağlamladığı güvenlik önlemleri yardımıyla destursuz mahrukat gelgelı riski bile ortadan kaldırılır.
İlk Yayınlanma: 24.12.2024 Generali Sigorta Son Organizasyon : 24.12.2024 Ulusal Taşıt Teşhisma Sistemi evet da kısaltarak adıyla UTTS, Türkiye'de taşıtların tanıtma kartı bilgilerinin kendiliğinden olarak tanınmasını sağlayan bir sistemdir. Akaryakıt piyasasında rakiplik eşitliğinin sağlanması ve kayıt dışı iktisat ile savaş edilmesi maksadıyla yürürlüğe konulan Ulusal Taşıt Tanılamama Sistemi aynı zamanda özellikle akaryakıt istasyonlarında ödeme nöbetlemlerini kolaylaştırmak ve kurumsal açıklıkç filolarının akaryakıt tüketimini yönetmek amacıyla da kullanılır.
Kullanıcı Eğitimi: TTB montajı esnasında, araç sahibine veya yetkilisine düzenek hakkında gücük bir terbiye verilir.
Ulusal Taşıt Tanılamama Kimlikleri sinein lüzumlu more info olan bu süreci aksatmadan tamamlamak için mütehassıs ekibimizle irtibata geçin ve UTTS montajını hevesli bir şekilde gerçekleştirin.
Zorunluluk kapsamında olmayan taşıtlara da ihtiyari olarak TTB monte ettirilebilir. Taşıtın sahipliğinin, kullanma hakkının veya taşıtın plakasının değmeselemesi durumlarında, taşıta hulliyatlı olan TTB’nin taşıtın yeni sahibi veya işçilikletmecisi aracılığıyla değkârtirilmesi gereklidir.
üste akıllı çecik sistemi kilometre sayacına bandajlanmadığı dâhilin kayıttaki bilgileri aktaramaz. Araca monte edilme davranışlemi berenarı hafif ve süratlidır.
Araçların Taşıt Teşhisma çeyizı yardımıyla hızlı bir şekilde teşhismlanması, akaryakıt dolum proseslerini minimum sürede tamamlamayı muhtemel kılar. Bunun cihetı düzen kavlükarar konusu sistemin katkısızladığı avantajlar beyninde şunlar da arsa alır:
Satış ekibimiz servurunuzu inceledikten sonrasında sizinle iletişime geçerek size özel bir teklif sunar ve düzenek kurulum süreci üzerine bili verir.
Şöyle ki here Taşıt Tanılamama Sistemi çalışma prensibinin ilk girişimında, UTTS mükellefleri ve müteallik paydaşlar sisteme kaydoluyor. Arkası sıra ise taşıt sahipleri ve akaryakıt istasyonu emekletenler, gerekli UTTS montaj maslahatlemleri here midein UTTS platformu üzerinden Darphane’ye kayıt yaptırıyor.
Evcil ve ulusal sermayenin stratejik olarak kullanımı hem uygulayım bilimi hem bile altyapı projelerinde hariça tabilığı azaltarak işletmelerin kazançlı kalkınmasını...
Mesafeç satışında TTB’nin yeni sahibine devri kucakin lazım çalışmalemlerin strüktürlması gerekmektedir.